Extra viswedstrijd 15 augustus

Eindelijk dan na een periode zonder viswedstrijden, door de inmiddels wel bekende reden, werd er 15 augustus voor het eerst weer gevist. Nu de feestweek wedstrijd ook geen doorgang kon vinden hadden wij gemeend toch een wedstrijd te moeten organiseren, ook om iedereen scherp te krijgen voor de start van de zomercompetitie. Gezien de grote belangstelling werd het ook hoog tijd en met maar liefst 32 deelnemers werd er richting Spannenburg afgereisd. De omstandigheden waren ondanks de hoge temperatuur en hier en daar een drupje regen toch wel prima te noemen.

Verheugd waren we met de aanwezigheid van een vrouwelijke deelnemer, die tussen de kerels haar mannetje wel stond. En 2 jeugdige leden die ook wel eens tussen de grote mannen hun geluk wilden beproeven. De vissen wilden op de ene plek wat beter bijten dan op de andere, maar een ieder kon aan het einde vis ter weging inleveren, wat deze wedstrijd toch wel tot een succes maakte. 

Er was voor iedereen een mooie vleesprijs, en de nummers 1 tot en met 5 kregen een toch wel verdiend vleespakket uitgereikt. Winnaar van de dag werd Johannes Scheerhoorn met 27,9kg en 76st. aan het vaste stokje, gefeliciteerd. 2de was Tim Helmholt met 18,5 kg en 31st. gevolgd op plek 3 door Ermina Helmholt 16,8kg en 21 st. waarbij zij toch vele mannelijke toppers het nakijken gaf. 4de Johan Kalfsbeek 16,3kg en 26st. gevolgd door een dik verdiende 5de plek voor Peter de Vries 15,9kg en 20st. waarbij hij liet zien toch wel een aardig visje te kunnen vangen. De prijzen werden onder genot van een hapje en een drankje uitgereikt bij café de Appelhof.

Zaterdag 22 augustus a.s. start de ingekorte zomercompetitie 2020 met de 1ste wedstrijd, vertrek 5:00u bij EP Poeder aan de Kokswijk, er wordt gevist tot 13:00u