Snoekcompetitie 2018/2019

Ook dit jaar wordt er weer een snoekcompetitie gehouden. Deze competitie zal aanstaande zondag 28 oktober 2018 van start gaan. De competitie zal worden gevist via dezelfde principes als de voorgaande jaren. Tijdens de competitie van 5 wedstrijden zal er gekeken worden wie de langste snoek kan vangen. De persoon die de langste snoek weet te vangen wordt de winnaar van de snoekcompetitie. Daarnaast is er ook nog een prijs voor degen die tijdens de snoekcompetitie totaal de meeste lengte aan snoek weet te vangen.
Deze snoekcompetitie is bedoeld voor de inwoners van Zevenhuizen, de leden van de HSV Zevenhuizen en genodigden. Het vertrek zal alle keren zijn om 07:30 vanaf het parkeerterrein bij café de Appelhof. Bij vertrek zal worden bepaald waar er gevist gaat worden. Eindtijd is in overleg. De deelname is gratis.
De eerste wedstrijd zal plaatsvinden op zondag 28 oktober.

  

De snoekcompetitie wordt dit jaar mogelijk gemaakt door Bouwbedrijf Scheerhoorn uit Zevenhuizen, Rene Pijl Installatietechniek uit Leek en Kuperus Hengelsport uit Leek.Via deze weg wil het bestuur van de HSV Zevenhuizen de sponsoren bedanken voor het mogelijk maken van de snoekcompetitie.