Zomerstop HSV Zevenhuizen

De 5de en de 6de wedstrijd uit de zomercompetitie zijn inmiddels al weer achter de rug.
Wedstrijd nummer 5 stond gepland voor het Heegermeer bij Indijk. Normaliter een plek waar we graag als club heen gaan omdat we daar over het algemeen goed vis vangen. Vangsten van 20 of 30 kilo (of soms nog wel meer) worden daar regelmatig behaald. Echter deze keer viel het een beetje tegen. Tim Helmholt wist deze wedstrijd als eerste te eindigen. Hij ving ruim 12 kilo vis. Op zich niet verkeerd maar voor “Heegermeer begrippen” viel dat dus tegen.

Wedstrijd nummer 6 hebben we gevist aan de Jeltesloot nabij Lippenwoude. In voorgaande jaren was dit een plek waar aan het einde van het seizoen naar toe gingen. Er werd dan door de deelnemers wel een visje gevangen maar overdreven veel was het niet.
Vorig jaar hebben we daar de laatste wedstrijd voor de zomervakantie gevist. Dat is ons toen goed bevallen. Iedereen wist toen behoorlijk vis te vangen. Om die reden werd er besloten om dat dit jaar ook weer te doen. Op zaterdag 9 juli zijn we dan ook met 10 naar de Jeltesloot gereden. ook ditmaal bleek na afloop dat iedereen goed vis had te vangen. Nou ja, bijna iedereen. Lammert had als enige zijn dag niet en kon in de vangsten dan ook niet meekomen. Winnaar vam de dag is Rene geworden. hij wist maar liefst 82 vissen te vangen met een totaal gewicht van 39 kilo.

We zijn nu met de club in de zomervakantie beland. Dat betekent dat we nu een paar weken niet gaan vissen.
De eerst volgende wedstrijd zal de zal de Feestweekwedstrijd zijn. Deze wedstrijd wordt gevist op 13 augustus. informatie hierover volgt tzt.

Voor nu een prettige vakantie met veel visplezier en “dikke” vangsten en tot 13 augustus.

De volledige uitslag staat hier