Winnaar Scheerhoornbokaal 2018/2019 bekend

Zondag 3 februari heeft de laatste wedstrijd uit de snoekcompetitie plaatsgevonden. Voor aanvang van de laatste wedstrijd stond Johannes bovenaan in de strijd om de Scheerhoornbokaal. Rene was op dat moment leider in de snoekcompetitie. Er was dus nog wel het een en ander mogelijk. Tijdens deze laatste wedstrijd probeerden 5 deelnemers de stand nog te veranderen. Er werd op deze laatste wedstrijddag op 4 verschillende plekken gevist. Er werd begonnen in Parrega (omdat daar de weken er voor goed snoek werd gevangen). De vangsten in Parrega vielen dusdanig tegen dat er werd verkast naar Tjerwerkwerd. Na Tjerkwerd werd er nog een bezoek gebracht aan Bolsward en tenslotte werd er nog gevist in Sneek. Uiteindelijk is er qua aantal best goed snoek gevangen Er werden liefst 23 snoeken gehaakt. Echter de grote exemplaren van over de meter lieten zich niet zien.  Hierdoor veranderde er niets meer in de stand om de Scheerhoornbokaal. En omdat Rene deze dag de meeste snoeken wist te vangen, en omdat hij toch ook al bovenaan stond, veranderde er in de stand in de snoekcompetitie ook niets meer.

Dus de winnaar van de Scheerhoornbokaal 2018/2019 is Johannes geworden met een snoek van 107 cm.

Johannes met de snoek van 107 cm die hem de overwinning opleverde

Winnaar van de snoekcompetitie 2018/2019 is geworden Rene. Hij wist dit seizoen 29 snoeken te vangen met een totale lengte van ruim 2200 cm.

Johannes en Rene proficiat!

Verder al deelenemers van deze competitie 2018/2019 bedankt voor de aanwezigheid. Bovendien oook een woord van dank aan de sponsoren Bouwbedrijf Scheerhoorn, Rene Pijl Installatie Techniek en Kuperus Hengelsport voor het mogelijk maken van deze competitie en het beschikbaar stellen van de prijzen.