Bouke winnaar zomercompetitie 2018

De zomercompetitie 2018 is ten einde.
De laatste wedstrijd is gevist op zaterdag 22 september. De wedstrijdcommissie had de Oudegaaster Brekken als vislocatie aangewezen. Aan dit Friese meer valt doorgaans prima vis te vangen. De 10 deelnemers gingen dan ook met veel vertrouwen deze laatste wedstrijd tegemoet. Echter de weersomstandigheden waren tijdens deze laatste wedstrijd verre van ideaal. Hoewel het met de regen meeviel (alleen een beetje nattigheid aan het begin van de wedstrijd) speelde de harde wind de deelnemers wel degelijk de nodige parten. Dit resulteerde onder andere in pech voor 2 van de deelnemers met hun leefnet en de vangsten vielen uiteindelijk ook wel wat tegen. Voor aanvang van de wedstrijd was er vooral spanning rond de tweede en derde plek in de eindstand. De strijd om de eerste plek was wat minder spannen maar uiteindelijk kan er natuurlijk van alles gebeuren.
Aan het einde van de wedstrijd bleek dat Bouke deze keer de meeste vis had gevangen. Hij wist 30 vissen te vangen met een totaal gewicht van ruim 20 kilo. Jacob is tweede geworden met ruim 12 kilo en Roel wist beslag te leggen op de 3 plaats met ruim 8 kilo. Deze laatste wedstrijd werd gesponsord door GeKo Finance en Administraties. GeKo had voor de nummers 1,2 en 3 mooie vleesprijzen geregeld.
Deze prijzen werden gewonnen door Bouke (1), Jacob (2) en Roel (3). Het bestuur wil via deze weg GeKo nogmaals bedanken voor het beschikbaar stellen van deze heerlijke prijzen.

Door deze dag overwinning heeft Bouke, die bij aanvang van deze laatste wedstrijd het klassement al aanvoerde, de zomercompetitie 2018 op zijn naam weten te schrijven. Spannender was het om de tweede plek. Deze strijd ging tussen Johan en Bennie. Hoewel Johan deze laatste wedstrijd erg zijn best heeft gedaan, en toch ook nog behoorlijk op Bennie is ingelopen, is het hem niet gelukt om de tweede plek te veroveren. Bennie is dus tweede en Johan derde geworden in de zomercompetitie 2018.
Het bestuur wil via deze weg de winnaars van de zomercompetitie feliciteren. De huldiging van de winnaars zal plaatsvinden op 15 februari 2019 tijdens de jaarvergadering. De zomercompetitie is dit jaar prima verlopen. Voor het eerst hebben we weer een stijging gezien in het aantal deelnemers. In totaal zijn er dit jaar 20 verschillende deelnemers mee geweest. Als bestuur zijn we hier natuurlijk heel erg blij mee en we hopen dan ook in het nieuwe seizoen deze zelfde aantallen weer te kunnen verwelkomen.

Klik hier voor de uitslag van de laatste wedstrijd en de eindstand uit de zomercompetitie 2018